2019考研英语一阅读理解真题及答案解析(text4)
2019考研英语一阅读理解第四部分讲的是网络购物收税的问题,小编为大家提供2019考研英语一阅读理解真题及答案解析(text4),一起来分析一下吧!2019考研英语一阅读理解真题(text4)Text 4States will be able to force more people to pay sales tax when they make online purchases under a Supreme Court decision Thursday that will leave shoppers with lighter wallets but is a big financial win for states.The Supreme Court's opinion Thursday overruled a pair of decades-old decisions that states said cost them billions of dollars in lost revenue annually. The decisions made it more difficult for states to collect sales tax on certai... [ 查看全文 ]2019考研英语一阅读理解真题及答案解析(text4)的相关文章